SCANSHOW

De SCANshow is een prikkelende, leerzame, muzikale, interactieve en humoristische theatervoorstelling waarbij Jan Mik en Rob Zigter hun acteer, zang en trainingskwaliteiten gebruiken om op prikkelende wijze de 4 kleuren en bijbehorende gedragstypes neerzetten.

 

De aanwezigen zullen zichzelf en hun collega’s herkennen en nog beter leren kennen waarbij verbinding en optimale samenwerking de ingrediënten zijn. Doel van deze theatervoorstelling is dat de teamleden bewust worden van elkaars kwaliteiten en valkuilen, elkaar leren begrijpen en dat er optimaal gebruik gaat worden gemaakt van de verschillen in kwaliteiten.
Ontwikkeling door Verbinding

Enkele reacties van deelnemers

Als je met je bedrijf aan de slag gaat met gedrag-stijlen en drijfveren en je wilt dit op een luchtige wijze introduceren moet je bij Rob en zijn team zijn. In een prettige werkvorm worden de basisbeginselen van de kleurenprofielen uitgelegd. Vol enthousiasme, met zang en dans word je bekend gemaakt met de verschillende gedragsvoorkeuren en hoe je hier mee om kunt gaan. De training heeft een mooie balans tussen theorie en praktijk en op onderdelen een cabaret-achtige vorm. Deze training heeft impact! Klaas Mollema Directeur Hillstar Veenendaal

 “Door het SCANtraject is er meer begrip voor elkaar en is er meer aandacht op het gebied van  samenwerking en communicatie. Het valt me op dat er ook écht wat met de opgedane kennis wordt gedaan. Er wordt in de communicatie nu bijvoorbeeld regelmatig gerefereerd aan de kleuren. Rob luistert goed en laat het vooral vanuit de mensen zelf komen. Voor een goede afstemming ging hij vooraf eerst met de leidinggevenden in gesprek. Ik heb de manier van werken met Rob als heel prettig ervaren!”

Jeannette Sinot
Adjunct Directeur Kwaliteit en Ondersteuning

 “In het SCANtraject leer je jezelf en je team kennen. In de hele organisatie spreken we nu allemaal dezelfde taal en dat helpt enorm om elkaar te begrijpen. Door het SCANtraject geven we elkaar inmiddels in onze teams feedback en hebben we geleerd hoe we elkaar gemakkelijker aan kunnen spreken, omdat we weten dat we hiermee aan kwaliteit werken”.  

Tjitske de Jong
Meerschools Intern Begeleider

Afgelopen dinsdag 24 mei 2022 heeft Rob met zijn collega’s van de communicatie club een wervelend e presentatie gegeven tijdens de medewerkers bijeenkomst van VolkerWessels Infra Digital vol kleur en gepaard gaande met muzikale ondersteuning. Ik kan Rob en Jan van harte aanbevelen bij elke organisatie die zich in een transformatie bevindt en ondersteuning kan gebruiken bij verandering van houding en gedrag en cultuur

De Scanshow is een prima vertrekpunt voor meer begrip en betere samenwerking, het is herkenbaar en grappig. Wat me ook opviel was de hoge betrokkenheid van het publiek.


Inspirerend en verhelderend, leuk en ontspannen. Nu over tot actie met elkaar

Het was een ludieke show. Voor mij leerzaam, doeltreffend en een eye-opener

Dit resulteert in een gemeenschappelijke ‘samenwerkingstaal’

Dassenburcht 26, 9649 KJ Muntendam

Social

Volg mij op:

Blijf op de hoogte