Spreker (en zanger)

Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Humor, bekende nederlandstalige liedjes en inhoudelijke kennis zijn de ingrediënten die leiden naar een spraakmakende en levensveranderende belevenis.

Persoonlijk leiderschap​

Wat hebben de liedjes van Marco Borsato, Guus Meeuwis en de 3 J’s te maken met Martin Luther King, Nelson Mandela en jouw persoonlijke leiderschap? Rob smeed in deze interactieve “lezing” als spreker en zanger rollen, doelen en (internationale) bekendheden aanéén waarbij je persoonlijke tools krijgt om te groeien in persoonlijk leiderschap. In 1 ½ uur stappen zetten om een betere leider, werkgever, echtgeno(o)t(e), vader/moeder etc. te worden. Hoe? Tja, dat moet je zien en beleven.

Deze Entertraining laat je de waarde van je werk en je collega’s ontdekken”

“De combinatie van bekende nummers (met toegespitste tekst), geweldige pianist en kort & krachtige boodschappen er tussendoor, maken deze Entertraining tot een geweldig middel om werknemers en -gevers bewust (en) actief te krijgen”

Rob Zigter heeft een unieke formule gevonden, waarbij hij inzichten op het gebied van management en samenwerking combineert met gloedvolle muziek en zang. Hij is het voorbeeld van iemand die al zijn talenten en kennis ten volle inzet voor zijn werk. En daarbij is hij een rasechte entertainer, die zijn publiek binnen de kortste keren voor zich inneemt. Een entertraining van Rob Zigter is een belevenis!

Samenwerken en leidinggeven

Samen met de opdrachtgever kiest Rob welke invalshoek voor deze interactieve “lezing” gekozen gaat worden om het beste resultaat te bereiken. Het kan gaan over leidinggeven aan verschillen in teamleden, over samenwerking en verbinding tussen teamleden of over het omgaan met klanten. Rob zal als spreker en zanger d.m.v. liedjes, sketchjes en interactie het thema humorvol gaan uitspitten.

Ken uzelf, stond er 2000 jaar geleden al boven de poort van het orakel van Delphi. Sindsdien is er weinig veranderd. Als we van wezenlijke betekenis willen zijn voor de ander (de interne en externe klant), moeten we eerst weten wie we zelf zijn. Om dit te ontdekken maakt Rob in deze interactieve “lezing” gebruik van het SCAN model. Dit model laat zien aan de hand van vier kleuren, welk gedragstype jij bent en welk gedragstype je collega is. Dit brengt bewustwording en begrip voor de ander. Er ontstaat inzicht in eigen en elkaars valkuilen en sterke punten. Het resultaat hiervan is dat de communicatie in het team makkelijker en effectiever verloopt. De teamleden voelen zich zelfverzekerder, zitten beter in hun vel en de samenwerking verbetert aanzienlijk. Deze inzichten zorgen niet alleen voor een betere samenwerking onderling, maar ook voor een betere samenwerking met de klant. Als je begrijpt wie de klant is, weet je ook op welke manier hij/zij geholpen/geadviseerd wil worden. Natuurlijk zonder je eigenheid te verliezen maar wel aansluitend bij de manier van communiceren van de klant, samen met de klant!

Dassenburcht 26, 9649 KJ Muntendam

Social

Volg mij op:

Blijf op de hoogte